Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2012 19:32 - Българското бельо
Автор: beliotriavna Категория: Други   
Прочетен: 1333 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2012 19:35


imageТрадиция и качество предлагат  производителитe на българскo бельо.
Често сме подмамени от пищния асортимент за евтини китайски стоки от всякакво естество. Това се среща и в търговията на бельо.
Дрехите, които ежедневно се докосват до най-нежните части на тялото ни, трябва да са избрани прецизно. Те трябва да са не само удобни, но и с високо качество.
Бельото се купуват не само заради външният му вид, но и според качеството на материите. Китайския и турския пазар, не могат да предложат това, което си е родно, или поне у нас се доставят най-ниско качество стоки от чуждите пазари, поради по-ниско платения материал, а това би могло да доведе не само до дискомфорт, но и в сериозни проблеми от рода на раздразнения на кожата, поради изкуствените материи, от които са направени долните дрехи.
Всеки е чувал приказката „Евтиното излиза по-скъпо”, тогава всеки може да си направи сметка, че ако закупи няколко чифта евтино вносно бельо, то гаранцията, че може да го облече повече от няколко пъти е нулева. Особено често това се получава след изпирането и промяната на цвета, бързото износване на ластиците и така нататък, все дефекти, които се проявяват още в първите пранета. Да не пропускаме факта, колко много боя изтича от изкуствените платове, понякога дори застрашава от оцветяване горните ни дрехи. Всичко това е химия, която не води до нищо полезно за кожата на тялото.
Ето защо при избора на дамско и мъжко бельо е хубаво всеки да си направи сметка и да прецени по-добре памучен (естествен слип, бикини, потник, бюстие и така нататък), на поносима и достъпна цена, отколкото няколко такива дрешки, но за невероятна, не естествено ниска цена.
Разнообразие от дамско, мъжко и детско облекло може да се намери и на българския пазар. Материите са нежни, галещи кожата и позволяващи й да диша във всеки сезон на годината – през лятото в горещите дни, през зимата тя е защитена от изсушаване и премръзване, а през пролетта и есента, с естествените материи кожата е изолирана от влагата в дъждовните дни.
Щом вече сте избрали българското производство може да разгледате асортимента от артикули, които се предлагат, както и десените комплекти и да изберете бельо, в което ще се чувствате естествени.

http://www.beliotriavna.com



Тагове:   бельо,   belio,   бельо онлайн,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beliotriavna
Категория: Други
Прочетен: 12937
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930